Forum o piniondzu i nie tylko

Naprawde, nie wiem co tu wpisac

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2008-10-24 11:31:42

analachov

pakieta

Punktów :   

malinowe Grono przekopiowane

Pejtrik
Jako, ze wlasnie rozpoczela sie wojna pionu IT z Edziom, pozwolilem sobie utworzyc dla niej oddzielny watek. cHRzescijanie dla lwow! :D

Malina
to pion it tez na wojennej sciezce???

opowiadaj; -)

Prezymslo
co tam rudy pies wymyslil?
edit: ponieważ robi nam sie w firmie korporacja proponuje zahaslowac lub uprywatnic forum
Malina - do dzięla

Pejtrik
Fakt, moze warto.

No wiec, okazalo sie, ze zmienila mi kontrakt, przez co workaroundy Agnieszki strzelil chuj i bede musial zaczac placic ZUS (powod: "umowa o prace jest powazniejsza, powazniej brzmi"). Mowi mi o tym w mailu, na co jej odpisalem, ze ale jakto, a czemu nikt mnie nawet nie zapytal?

Na co ona, ze to niegrzeczne, ze mam duzo mniej lat i ze koniec dyskusji... Rozpoczela sie wymiana maili, w wyniku ktorej okazalo sie, ze jestem porywczy i ona "musi tolerowac moje wyskoki" teraz. A na przyszlosc ma byc jasno, ze to ona decyduje o formie zatrudnienia i bez gadania. Mam takze nauczyc sie kontaktow interpersonalnych, no bo niby dlaczego w ogole dyskutuje...

o tak o, nagle ubylo przychodow, bo musi byc powazniej...

Prezymslo
wal z tym do Iana nie będziesz się z rudą pizdą użerał

Malina
ona jest nienormalna!!!
i po prostu bezczelna!

jestem w szoku....

moze rozwiaze tez spolke partnerska bo to niepowazne zeby trejderzy nie byli na etacie i nie placili 40% podatkow????

Dominator
ręcę precz od mojej spółki. będę bronił jak szalika lublinianki na wyjeździe w świdniku.

Pejtrik
Telefon byl do iana oczywiscie, ale okazalo sie, ze jakos go namowila, ze jakby inspekcja byla to by mieli problemy... I ze wielka tragedia, no bo jakto tak, zwykle zlecenie wykonane a firma dalej dziala?

No PEWNO!

Niech no ja dorwe Iana 1on1... tego juz naprawde za wiele...

Z drugiej strony nie ma to jak zatrudnic dodatkowa osobe, sluchac jej bredni ale zgadzac sie na wszystko tylko dlatego, ze w poprzednim roku bylo duzo komentarzy typu "ale jakto, to nie macie stosunku 1:20 staff do trejderow?"

???

Czas na cisnienie ze strony pionu IT. Glupim babom informatycy od zawsze mowili stanowcze NIE!

Malina
popieram cie w 100% dodajac, ze wszystkim idiotom wszelkich plci mowimy NIE!!!

Kris
ale problemy, a ja nie wiem gdzie zarobic no gdzie

Prezymslo
co mam zrobic żeby mieć taki problem jak Ty?

Kris
sprzedac duzo gazu

Pejtrik
Okazalo sie, ze dziewczyny obokpracujace jej meganielubia :>

Kris
ale dlaczego

Prezymslo
dopóki Ian ją lubi to będzie trzeba z tym kundlem żyć
bo to, że pracowników ma w dupie a boardowi po palcu włazi to raczej Ian nie zauważy nawet jak mu każdy po kolei powie

#2 2008-10-24 11:36:37

analachov

pakieta

Punktów :   

Re: malinowe Grono przekopiowane

z grona wykasowane ;-)

#3 2008-10-24 11:41:05

pejtrik

Administrator

Punktów :   

Re: malinowe Grono przekopiowane

Dzieki Malina!